VANDAAG SURINAAMS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1465 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vandaag Surinaams. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2024 om 12:48 Telefoontje ontvangen dat men bezig was met de bereiding en het eten op het punt stond bezorgd te worden, keurig! Het eten was nog warm alsof het net uit de pan kwam, vers en heerlijk, vooral het lamsvlees is om je vingers bij af te likken.
11 jun 2024 om 19:17 Top Roti.
2 jun 2024 om 22:20 Heerlijk eten, smaakte goed.
1 jun 2024 om 20:54 Lekker
30 mei 2024 om 19:59 loved the food, especially the hot pepper sauce.
28 mei 2024 om 18:50 Lovely flavour, spicey sweet just delicious. I have ordered all starters and roti mix special. Well wrapped.
26 mei 2024 om 20:41 We bestelden om half 5 voor bezorging om half 7. Om 7 uur nog niets. Na 3 kwartier langer gewacht te hebben toch maar zelf gebeld. Geen verantwoording. Half 8 kwam het eindelijk maar ook zonder excuus. De roti was gelukkig weltop, de bara taai/droog
25 mei 2024 om 9:08 Lekker eten, aardige mensen. Ik had perongeluk roti rund besteld i.p.v. lam, maar ik kon het nog wijzigen toen ik het ging ophalen.
22 mei 2024 om 19:15 Roti speciaal besteld. Was erg lekker. Alleen de rand van de plaat was wat droog. Verder heerlijk gegeten.
20 mei 2024 om 18:36 Man rond 60 (bezorger) bleef zitten in de auto en verwachte dat ik naar de auto kwam lopen. Na 10 x bellen kwam meneer erg agressief aan de deur, voelde me erg onveilig. Weg met die bezorger!! Eten was wel heerlijk!
8 mei 2024 om 9:17 Roti smaakte heerlijk! Kip was lekker mals en kousenband en aardappels heerlijk op smaak!
30 apr 2024 om 19:07 Het eten was niet lekker, de roti was super droog. De kipfilet was niks bijzonders aan. De groente was way overcooked en de aardappelen smaakte niet vers en had een rare na smaak. Ik heb alleen van de zure komkommer genoten. ik bestel hier nooit mee