VANDAAG SURINAAMS

VANDAAG SURINAAMS Wat eten we vandaag? Vandaag Surinaams!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1199 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vandaag Surinaams. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 23:22 Bezorging was prima, eten was goed warm bij aankomst! Alleen het eten..roti was droog en taai. De kip, kouseband en aardappelen waren niet lekker op smaak. Jammer!
25 jun 2022 om 22:28 Dit is DE surinamer van 0297, op . Roti beter dan me moeder hem maakt
23 jun 2022 om 20:50 Vriendelijke bezorging maar ik vond het eten niet geweldig
20 jun 2022 om 22:37 Altijd heerlijk eten. Vriendelijke bezorgers!
19 jun 2022 om 19:27 Genoten!
3 jun 2022 om 20:26 ‘S middags al besteld voor de avond. Kwam te vroeg zelfs. Het eten was heerlijk. Goed warm & veel. Heerlijk gegeten zeker een aanrader!
29 mei 2022 om 22:45 Prima eten, prijs-kwaliteit heel netjes
25 mei 2022 om 20:44 2 uur bezorgtijd. Roti waar de kerrie niet aanwezig was, zelfs 1 kippenpoot met soja... Jaren gedaan, nu stop ik ermee.
21 mei 2022 om 0:50 Bezorgtijd bijna 2 uur dit keer, eten zoals altijd prima.
20 mei 2022 om 19:56 Het eten is echt prima, heerlijke roti, maar de bezorging was bijna 45 minuten te laat, terwijl we vroegtijdig (3 uur eerder) besteld hadden. Volgende keer maar ophalen
19 mei 2022 om 22:11 Roti kip is ee aanrader!! Smaakvol en gelukkig niet te zout. Snelle bezorging en vriendelijk!
15 mei 2022 om 22:51 Eten was super lekker!